ANTALYA / MURATPAŞA - Muratpaşa Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Muratpaşa Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Tuzcular Mah. İmaret Sk. No12 Kaleiçi Muratpaşa/Antalya
Vizyon
GÜCÜNÜ İNSANDAN ALAN, ONUN İHTİYAÇLARI DOĞRULTUSUNDA GELİŞEN VE GELİŞTİREN BİR KURUM OLMAK.
Misyon
Muratpaşa RAM; tanılama, danışmanlık, yönlendirme ve yerleştirme hizmetlerinin öneminin bilinciyle, en değerli varlık olan insanın kendini gerçekleştirmesi ve kendisinde var olan gizil güçleri en iyi şekilde değerlendirmesinde, bilimsellik, yenilikçilik, objektiflik, saydamlık, eşitlik, koşulsuz saygı ve gizlilik ilkelerine bağlı kalarak, "Eğitimde Feda Edilecek Birey Yoktur" felsefesiyle, alanında liderlik eder.
OKULUM TEMİZ
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :
08:30-12:30 13.30-17:30
KLİMA
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Şehir Merkezi Şehir ve Muratpaşa İlçe Merkezinde (Kalekapısı Yanı) bulunan Kurumumuza toplu taşıma ve özel araç ile ulaşım kolaylıkla mümkün olabilmektedir. Toplu taşıma otobüsleri ile Doğu Garajı ve Işıklar hattından geçen tüm araçlar aracılığıyla Merkezimize ulaşılmaktadır. Aynı zamanda tramvay hattı ile "ismetpaşa" durağında inerek ulaşım kolaylıkla sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri
Merkezimiz Şehir Merkezinde bulunan tarihi SAAT KULESİ´nin hemen arkasında Kaleiçi´nde bulunmaktadır.
Merkezimiz İl ve Muratpaşa İlçe Merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri
Muratpaşa ilçesinde öğrenim gören Tüm öğrenci, veli ve öğretmenlere hizmet verilmektedir. Ayrıca yaş sınırı olmaksızın ilçe sınırlarımızda ikamet eden Özel gereksinimli bireylere hizmet vermekteyiz.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Proje Çalışmaları