ANTALYA / MURATPAŞA - Muratpaşa Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Eyl

Muratpaşa Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile ilçemizde görev yapan meslektaşlarımız tarafından hazırlanan "Problem Çözme Becerileri" İl Yerel Hedef teması ilkokul içerikleri aşağıda sunulmuştur. Emeği geçen meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yerel Hedef Eğitim İçeriği Hazırlama Komisyonu

Sevda ERSOY

Dr. İlhami Tankut İlkokulu Sınıf Öğretmeni

Mrt

Muratpaşa Rehberlik ve Araştırma Merkezi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü tarafından Piri Reis İlkokulu tüm öğrencilerine yönelik olarak yapılması planlan "Çocuk Oyunları ve Isınma Etkinliklerinin İlkokul Öğrencilerinin Motivasyon ve Kişisel Gelişimlerine Etkisi" konulu araştırma çalışması 28 Mart 2022 Pazartesi günü Heykel Dansı ve 4. Sınıf Etkinlikleri ile başlatılmıştır.

Mrt

Muratpaşa İlçesi Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Eylem planı hazırlama komisyonu 16/03/2022 tarihinde Muratpaşa Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Mustafa ACAR Başkanlığında Muratpaşa Rehberlik ve Araştırma Merkezinde toplanarak 2022-2025 Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Eylem planını hazırlamıştır.

Kas

Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Psikososyal Koruma Önleme ve Krize Müdahale Ekibi tarafından hazırlanan 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Eylem Planına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nis

İstismar Olaylarında İzlenecek Yollar konulu broşürü indirmek için aşağıdaki linki tıklayınız.

Eyl

2020-2021 Eğitim- öğretim yılı Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanlar Sene Başı Toplantısı Muratpaşa Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Bölümünce Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetlerinden sorumlu Şube Müdürü Ayhan IŞIK başkanlığında 25 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilmiştir. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yavuz KALA ve Muratpaşa Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Mustafa ACAR 2020-2021 Eğitim- öğretim yılı ile ilgili iyi dilek ve temennilerini iletmişlerdir. Toplantılar Anaokulları ve İlkokullar, Ortaokullar, Ortaöğretim Kurumları olmak üzere 3 oturum şeklinde zoom programı aracılığıyla yapılmış, Toplantıya 240 Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışman katılmıştır. Bölüm Başkanı Zeliha ER ve Psikolojik Danışman Nuri KURTULUŞ tarafından gündem maddeleri doğrultusunda sunum gerçekleştirilmiştir.

Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanlar Sene Başı Toplantısı sunusuna ulaşabilmek için tıklayınız.

Eyl

İlçemiz okullarında görev yapan Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanlara yönelik E- Rehberlik Modülü Kullanımı Eğitimleri Muratpaşa Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Bölümü Psikolojik Danışmanı Nuri KURTULUŞ tarafından 22 Eylül 2020 tarihinde iki oturum şeklinde planlanarak gerçekleştirilmiş ve eğitimlere 64 Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışman katılmıştır.